Home > Moto > MotoGP > Marquez en Pedrosa proeven F3

Marquez en Pedrosa proeven F3

Marc Marquez en Dani Pedrosa mochten even proeven van de Dallara F316 van het Toda team. Die treden in het Japanse F3 kampioenschap aan met de rijders Hiroki Otsu en Sena Sakaguchi. Het Formula 3 uitje vond plaats op het circuit van Motegi, waar Honda traditioneel zijn kampioenen eert op het einde van het seizoen.

Elke keer weer merken we op hoezeer auto’s en moto’s van elkaar verschillen“, zei MotoGP wereldkampioen Marc Marquez na zijn rondjes. “Deze ervaring in de F3, met dank aan Honda, heeft me zeker bevallen.
De wagen was voor de gelegenheid voorzien van het nummer 93, het startnummer van Marquez, maar het is wel zeker dat de Spaanse meervoudige wereldkampioen niet gauw de “guidon” zal wisselen voor een autostuur!

(foto: twitter)

You may also like
MotoGP Valencia: eindelijk Mir in een race voor de boeken
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
In een notendop: MotoGP, Trois-Rivières…