Home > Circuit > In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR

In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR

Foto ©: MotoGP

  • MotoGP: de GP’s van Duitsland, Nederland en Finland gaan we al zeker niet terugvinden op een aangepaste kalender. De drie races zijn officieel geannuleerd door de FIM. Het seizoen zou ten vroegste in augustus starten.
  • NASCAR: de vice-kampioen uit 2014, Ryan Newman mag terug racen na zijn verschrikkelijk ongeval in februari dit jaar. In de laatste ronde van de Daytona 500 was hij aan het vechten voor de leiding toen hij door een concurrent achteraan werd aangetikt, Newman ging over de kop en werd nog enkele keren geraakt door andere wagens. Newman rijdt in een Ford Mustang voor Roush Fenway Racing.
  • GT ADAC: SSR Performance, een nieuw team in het Duitse ADAC GT Masters neemt dit seizoen deel met een Porsche 911 GT3 R. Het team kan rekenen op twee ervaren rijders, Christian Engelhart en Michael Ammermüller, drievoudig kampioen in de Porshe Supercup.
You may also like
In een notendop: ADAC GT – GT Open – GT Cup Open
In een notendop: DTM – ADAC GT – TCR Europe – GT2 European – GT Open & GT Cup Open
In een notendop: ADAC GT – GT World
In een notendop: GT