Home > Moto > MotoGP > Crashplaats 2017: Misano – bocht 6

Crashplaats 2017: Misano – bocht 6

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/12/crashstatistiek-2017.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/12/crash-aantallen-2017.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

De plaats waar dit seizoen het grootst aantal rijders viel was bocht 6 op het Misano World Circuit Marco Simoncelli. De cijfers tellen alle klasses (MotoGP, Moto2, Moto3) samen. Het belangrijkste slachtoffer was dit seizoen Jorge Lorenzo (Ducati Team) die viel terwijl hij aan de leiding lag van de San Marino GP. Hij was één van de 31 rijders die daar in dat weekend onderuit gingen.

De race zelf is nog altijd het gebeuren waarin we de meeste valpartijen zagen. En op de moeilijk te controleren Moto2 machines gingen de meeste rijders tegen de vlakte.

foto & afbeeldingen: motogp

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Volg vanaf januari 2018 alle nieuws over de MotoGP op MOTORSPORTWERELD.BE

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
MotoGP Valencia: eindelijk Mir in een race voor de boeken
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
In een notendop: MotoGP, Trois-Rivières…