Home > Circuit > Shwarzman beste in overhoop gegooide timing

Shwarzman beste in overhoop gegooide timing

Hij is nog maar pas ingelijfd bij de Ferrari Driver Academy en de Rus Robert Shwartzman toonde al zijn kunnen in de vrije sessies van de Formule Renault Eurocup op het Circuit van Barcelona. Hij zette een ronde van 1’42’’558 en gaat daarbij voor aan kampioenschapsleider Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) en Gabriel Aubry (Tech 1 Racing).

Omwille van de slechte weersomstandigheden werd de tweede collectieve test geannulleerd, tevens werd de kwalificatiesessie eerst uitgesteld, en dan afgeschaft. Dat betekende dat de resultaten van deze “vrije training” de startorde zullen bepalen voor de race op zaterdag. Onze landgenoot Max Defourny start als zevende

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault