Home > Moto > MotoGP > Marquez denkt ook aan MotoGP middenin de nacht!

Marquez denkt ook aan MotoGP middenin de nacht!

De persconferenties van de MotoGP hebben een hoger fungehalte dan de gespannen F1 babbels met de saaie “we werkten zeer hard en zijn tevreden met de progressie”…

Zo hoorden de fans dat Australiër Jack Miller  zijn telefoon niet meer beantwoord omdat hij die is kwijtgespeeld toen hij werkte op zijn boerderij. En puntenleider Marquez bewees dat ook grote kampioenen nooit gedaan hebben met werken!

Het was via de facebookpagina “MotoGP fan question” dat de vraag kwam: “Wordt Marquez wel eens in het midden van de nacht wakker en denkt hij dan aan de motor, het team en manieren om het gedrag van de Honda te verbeteren?”

Ja zeker. Vooral op een circuit waar je moeite hebt, daar droom je dan wel eens van. Je wordt midden in de nacht wakker, maar het probleem is dat als je dan teveel begint na te denken, je een uur of zo wakker ligt. Ik probeer relax te blijven maar het is soms moeilijk om de problemen of de oplossingen en verbeteringen achter je te laten“, aldus Marc Marquez.

Als uitsmijter krijgt u nog deze: het voorsteekmaneuver in de laatste bocht van de race, dat de zege aan Dovizioso deed toekomen in Japan.

(foto/video: motogp & twitter)

You may also like
MotoGP Valencia: eindelijk Mir in een race voor de boeken
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
In een notendop: MotoGP, ADAC GT en NASCAR
In een notendop: MotoGP, Trois-Rivières…