Home > #Hoofdnieuws > Defourny tweede, Magnus crasht in Spa

Defourny tweede, Magnus crasht in Spa

In de Formula Renault Eurocup heeft Gabriel Aubry onze landgenoot Max Defourny geklopt met zes tienden verschil. Defourny vertrok op de zesde plaats en kon dus vier plaatsen goedmaken. Op de derde plaats is de winnaar van deze ochtend Sacha Fenestraz gefinisht.

Gilles Magnus moest normaal als eerste finishen in de Formula Renault NEC, maar hij crashte in de eerste ronde al na een aanraking met een andere deelnemer en viel uit. Charles Milesi ging in zijn plaats als eerste over de streep.

Foto © Renault Sport

You may also like
In een notendop: DTM, WTCR, GT World, GT4 European Series, TCR Europe
Renault Eurocup: Martins flink op weg naar titel
Renault Eurocup: Ugo De Wilde wil dynamiek van Francorchamps behouden in voorprogramma F1
WTCR Slovakiaring: Berthon het snelst in kwalificaties