Home > Circuit > Hanley pakt pole in Spa in ELMS

Hanley pakt pole in Spa in ELMS

In de kwalificatie van LMP2 heeft Ben Hanley de pole veroverd. Hij reed de snelste ronde in 2:02.457 met de DragonSpeed Oreca 07 – Gibson. Na hem waren Ryo Hirakawa en Enzo Guibbert de snelste rijders, respectievelijk met de G-Drive Oreca 07 en de GRAFF Oreca 07. Zij starten morgen om 12u00 als eerste, tweede en derde.

In LMP3 reed Mikkel Jensen de snelste tijd in de AT Ligier JS P3-Nissan. Wayne Boyd volgt op iets meer dan een halve seconde, net voor Sean Rayhall, allebei voor United Autosports.

De GTE-klasse nam de Proton Porsche 911 RSR 991 van Matteo Cairoli de bovenhand. De TF Aston Martin Vantage V8 van Nicki Thim was de tweede snelste, gevolgd door de JMW Ferrari 488 GTE van Will Stevens.

Foto © Jakob Ebrey ELMS

You may also like
ELMS: winst voor United Autosports, Picariello tweede in LMGTE
ELMS Paul Ricard: United Autosport wint, Picariello in GTE!
ELMS: Albuquerque het snelst tijdens kwalificatie
Circuit: van Hollywood naar Le Mans