Home > #Hoofdnieuws > Wickens wint race 2 op Nürburgring met Mercedes

Wickens wint race 2 op Nürburgring met Mercedes

Robert Wickens (Mercedes) heeft de tweede race van het DTM-weekend op de Nürburgring gewonnen. Hij finishte 0,3 seconde voor Mercedes-teamgenoot Paul Di Resta en meer dan 7,5 seconden voor polesitter Marco Wittmann voor BMW.

De Belg Maxime Martin (BMW) begon zijn race met een drive through voor zijn jump start, maar wist toch op P11 te eindigen. Nico Müller (Audi) moest opgeven door een aanrijding met BMW-rijder Glock nadat de laatste remproblemen had en op de Audi van Müller is ingereden.

Audi-rijder Mattias Ekkström werd zesde en leidt het kampioenschap met 136 punten, gevolgd door Lucas Auer voor Mercedes en Rene Rast voor Audi. Martin staat op de achtste plaats met nog twee DTM-raceweekends te gaan.

Foto: DTM

You may also like
In een notendop: GT en DTM
DTM Nürburgring: Müller slaat terug
In een notendop: DTM en ADAC GT
In een notendop: ADAC GT en DTM