Home > Circuit > In een notendop: Blancpain GT Sports Club

In een notendop: Blancpain GT Sports Club

  • Pierguiseppe Perazzini wint voor AF Corse met de #53 Ferrari 488. De Italiaan wint tegelijkertijd ook de Iron Cup. Anthony Pons en Karim Ojjeh vervolledigen het podium voor AKKA ASP (#72 Mercedes) en Boutsen (#2 BMW).
  • Tien minuten na de start zijn de #4 Lamborghini (Gosselin), de #21 BMW (Hirschi) en de #963 Lamborghini gecrasht. Enkel de BMW kon verder.
  • De eerste Belg in de rangschikking is Louis-Philippe Soenen met de #50 Ferrari voor AF Corse. Hij is geëindigd op de vierde plaats in de Iron Cup. Patrick Van Glabeke verloor zijn leidersplaats na een kleine botsing. Hij staat op de twaalfde plaats met de #488 Ferrari van AF Corse. Angélique Detavernier werd veertiende voor ComToYou in de #12 Audi R8 LMS.
You may also like
GT World: SRO verwelkomt opnieuw diverse kampioenschappen
In een notendop: Lamborghini Super Trofeo, Blancpain Sports Club en GT4
GT Sports Club ook naar Paul Ricard