Home > Circuit > In een notendop: Lamborghini Super Trofeo, Blancpain Sports Club en GT4

In een notendop: Lamborghini Super Trofeo, Blancpain Sports Club en GT4

  • Luigi Lucchini (Ferrari) heeft nu ook de tweede race voor de Blancpain GT Sports Club in Misano gewonnen. Hij zegevierde voor de BMW van Karim Ojjeh en de Lamborghini van Coach McKansy. Patrick Van Glabeke (Ferrari) finishte pas als tiende, nadat hij in derde positie in de rondte ging. Louis-Philippe Soenen werd eveneens in een Ferrari achtste.
  • Ricardo van der Ende en Finlay Hutchison wonnen met hun McLaren de tweede race in de GT4 European Season. Stéphane Lémeret werd dertiende in een BMW, Nicolas Vandierendonck en Johan Vannerum waren 27ste in hun SRT Mercedes en Louis-Philippe Soenen besloot de tweede race op de 32ste plaats.
  • Niels Lagrange en Frederik Schandorff zijn gisteren knap derde geworden in de Pro Class van de eerste race van de Lamborghini Super Trofeo, ook goed voor een vierde plaats algemeen op het circuit van Misano.

Foto © Joël Vanderzijpen

You may also like
In een notendop: GT
GT World: SRO verwelkomt opnieuw diverse kampioenschappen
Belcar: met AMG-GT RR van QSR?
Total Spa 24: Lémeret (Alpine) verliest GT4-podiumplaats in laatste ronde