Home > Circuit > In een notendop: Peugeot 308 Racing Cup

In een notendop: Peugeot 308 Racing Cup

  • De winnaar van de tweede race van Peugeot 308 Racing Cup is Julien Briche (JSB). Briche won gisteren ook al de eerste race. Naast hem op het podium staan de Franse broers Clairet. Teddy Clairet deed het beter in de Junior categorie dan Jimmy overall.
  • Derde in de Junior categorie is onze Maxime Potty. De 17-jarige Luikenaar is overall vijfde, dat was gisteren ook zo. Op de tiende plaats overall staat Matthieu De Robiano, Richard Amaury werd twaalfde, gevolgd door Frederic Caprasse op P13.
  • Er zijn geen noemenswaardige incidenten gebeurd.

Foto © Flavien Duhamel / Peugeot Sport

You may also like
BRC South Belgian: met mooi deelnemersveld
Circuit: seizoen van de 308 Racing Cup is geannuleerd
BRC Haspengouw: harde leerschool voor Maxime Potty
TCR Europe: drie Belgen aan de start van het seizoen in Budapest