Home > Circuit > WTCC: Citroën en Honda verdelen de buit in Vila Real

WTCC: Citroën en Honda verdelen de buit in Vila Real

De WTCC was tijdens het weekend te gast op de claustrofobische stratenomloop van Vila Real in Portugal. Mehdi Bennani (Citroën C-Elysée WTCC) vertrok vanop pole en haalde het in race 1 van Tiago Monteiro (Honda Civic WTCC) en Thed Bjork (Volvo S60 WTCC). Ook in de tweede race was het een processiegewijze race waarin Norbert Michelisz (Honda Civic WTCC) won voor Thed Bjork (Volvo S60 WTCC) en Tiago Monteiro (Honda Civic WTCC). In het WK leidt Monteiro met 164 punten voor Bjork (160) en de Nederlander Catsburg (154)

You may also like
(WTCC+Cup) < (ETCC x 1.6>2.0) : TC1 = WTCR.
Het WTCR is geboren
Björk en Volvo de laatste wereldkampioenen van 2017!
Björk en Volvo op titelkoers