Home > Circuit > Scott Dixon met zijn 41ste winst

Scott Dixon met zijn 41ste winst

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/06/06-25-Dixon-Victory-Circle-Confetti-RoadAmerica.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Scott Dixon won met zijn Chip Ganassi Dallara Honda de Indycar wedstrijd op Road America, het circuit van Elkhart Lake in Wisconsin. Hij hield slechts 0.577 seconde over op de Team Penske rijder Josef Newgarden. Het was Dixon’s 41ste zege. Met 379 punten staat de viervoudige kampioen aan de leiding van de tussenstand, voor Pagenaud (345) en Castroneves (342).

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: MotoGP, IndyCar en Ricciardo naar McLaren?
Circuit: IndyCar seizoen begint op zes juni
In een notendop: de overlijdens van grootheden uit de autosport en ERC
Autosport: de stand van zaken