Home > #Hoofdnieuws > F. Renault NEC: Aubry met dubbelslag. Magnus vierde.

F. Renault NEC: Aubry met dubbelslag. Magnus vierde.

De Fransman Aubry haalde ook in de tweede race van de Northern European Cup op Monza de zege binnen. Hij vertrok op pole en had de race grotendeels onder controle. Onze landgenoot Gilles Magnus kwam bij de start ook goed weg, zat eventjes op de tweede plaats maar werd dan snel opgeslokt door de Tech 1 rijders die er met Aubry, Fewtrell en Maxwell een 1-2-3 leken van te maken. De race werd tweemaal onderbroken met safety car proceduren en Magnus pakte de derde plaats weer over bij de herstart. Echter, in de slotfases moest hij het in een slipstreamduel afleggen tegen zijn R-Ace teamgenoot Benyahia. Een verdienstelijke 4de plaats dus voor Magnus in de afsluitende race van dit NEC openingsweekend. In het kampioenschap gaat uiteraard dubbelwinnaar Aubry aan de leiding met het maximum aan punten.

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault