Home > Circuit > DTM: Rast wint. Podium voor Martin

DTM: Rast wint. Podium voor Martin

René Rast (Audi RS5) was opnieuw ongenaakbaar in Budapest. De Duitser schreef er deze namiddag de overwinning op zijn naam in de tweede race aldaar voor de DTM. Hij ging voor aan merkgenoot Mattias Ekström.

Mooi werk van onze landgenoot Maxime Martin (BMW M4) die een indrukwekkende inhaalrace op poten zette. Martin kwalificeerde pas 16de en koos voor een strategie met een vroege pitstop. Dat wierp zijn vruchten af en Martin zag zich naar het podium gekatapulteerd.

In het kampioenschap zien we Rast naar de leiding gaan met 70 punten, voor Auer (69), Green (65) en Ekström (62)

Binnen twee weken keert de DTM terug naar Duitsland met wedstrijden op de Norisring.

You may also like
In een notendop: GT en DTM
DTM Nürburgring: Müller slaat terug
In een notendop: DTM en ADAC GT
In een notendop: ADAC GT en DTM