Home > Circuit > F3: Eriksson opnieuw leider in Europees kampioenschap

F3: Eriksson opnieuw leider in Europees kampioenschap

Joel Eriksson (Motopark) zette met een zege in de derde race van de Euro F3 op de Hungaroring. Hij kwam als puntenleider naar Hongarije maar verloor over het weekend deze leiding nadat eerst Günther en dan Ilott de races wonnen. Maar in de afsluitende race vertrok hij vanop pole en won onbedreigd voor Callum Ilott (Prema Powerteam) enLando Norris (Carlin), terwijl Maximilian Günther slechts als 6de over de finish ging. Daardoor gaat Joel Eriksson opnieuw naar de kop van het voorlopige klassement. Het Euro F3 circus volgt nu de DTM naar de Norisring in het weekend van 2-3 juli.

 

(foto: fiaf3europe.com)

You may also like
In een notendop: DTM – EK F3 – ADAC GT
F3: Esten feesten in Misano
Mick Schumacher met derde F3 zege
EK F3 Misano: Ticktum en Aron