Home > #Hoofdnieuws > Podium voor Defourny in Monaco

Podium voor Defourny in Monaco

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Will Palmer (R-ace GP) won de eerste ronde van het Formula Renault Eurocup optreden in Monaco. De Brit startte vanaf de pole. Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) werd tweede en onze landgenoot Max Defourny (R-ace GP) eindigde mooi derde. Palmer neemt nu de leiding in de tussenstand van het kampioenschap opnieuw in handen.

Max Defourny (R-ace GP): “Ik had een goede start maar kon geen gat vinden in de eerste bocht. Het werd nogal spannend toen we de klim aanvatten maar ik had niet genoeg warmte in de banden om buitenom te gaan. Mijn ritme zat echter goed, en ik kon druk zetten op Robert Shwartzman die uiteindelijk een fout maakte. Ik kon buitenom langs hem in Massenet. Morgen wordt het opnieuw een zware strijd”, vertelde onze landgenoot Max Defourny.

Tussenstand: 1. Will Palmer (R-ace GP) 129, 2. Robert Shwartzman (R-ace GP) 117, 3. Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) 90, 4. Max Defourny (R-ace GP) 66, 5. Alex Peroni (Fortec Motorsports) 59,…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault