Home > #Hoofdnieuws > Geen loon naar werken voor Maxime Martin

Geen loon naar werken voor Maxime Martin

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Lucas Auer won voor Mercedes AMG de eerste race van het DTM weekend in Hockenheim. Poleman Auer en Timo Glock (BMW) bepaalden voor een groot stuk de wedstrijd en leverden tot op de meet een boeiende strijd. Mathias Ekstrom (Audi) leek te kunnen stunten. Hij stelde zijn pitstop uit tot een later moment maar kon daarna niet verder terugkomen dan de 5de plaats. Maar Ekstrom krijgt dit weekend wel meer dan één kans om te schitteren want buiten de 2de race van de DTM, komt hij ook nog uit in het WK rallycross dit weekend. Mike rockenfeller haalde voor Audi de derde plaats binnen.

Maxime Martin strandde op een 11de positie nadat hij een hele tijd in 5de stelling vertoefde. Bij de pitstop ging een wielmoer echter zijn eigen weg en Maxime kon de verloren tijd niet meer ophalen. Morgen volgt de herkansing met de 2de race van het weekend.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: GT en DTM
DTM Nürburgring: Müller slaat terug
In een notendop: DTM en ADAC GT
In een notendop: ADAC GT en DTM