Home > #Hoofdnieuws > Racing Team Nederland test in Spanje (video)

Racing Team Nederland test in Spanje (video)

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://www.youtube.com/watch?v=ZbAPiF2rJoY” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Het gloednieuwe Racing Team Nederland heeft de afgelopen dagen getest op het circuit van Aragon in Spanje. Levende legende Jan Lammers en Frits van Eerd reden er met de Dallara P217 waarmee het team dit jaar deelneemt aan de 24 Uur van Le Mans en de zes races tellende European Le Mans Series.

Ex-F1-rijder Jan Lammers blikt tevreden terug op de driedaagse test. “We leren in dit stadium heel veel, als team en als rijders. Dan is het super als je zoveel kunt rijden als wij de afgelopen dagen gedaan hebben. Ik vind het prachtig om te zien hoe Frits alsmaar vooruitgang boekt en zelf beleef ik ook veel plezier aan het rijden, want een 2017-spec LMP2 is écht een heel snelle, serieuze raceauto.”

Lammer en van Eerd krijgen tijdens de races het gezelschap van 11-voudig Formule 1 Grand Prix-winnaar Rubens Barrichello.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/RTN_test_Aragon_2017_JanLammers.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
ELMS: winst voor United Autosports, Picariello tweede in LMGTE
ELMS Paul Ricard: United Autosport wint, Picariello in GTE!
ELMS: Albuquerque het snelst tijdens kwalificatie
Autosport: de stand van zaken

Leave a Reply