Home > #Hoofdnieuws > Autosportwereld.be lanceert eigen videokanaal

Autosportwereld.be lanceert eigen videokanaal

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_video admin_label=”Video” src=”https://www.youtube.com/watch?v=9kPF_nk_Xi4&feature=em-upload_owner” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Autosportwereld.be lanceert bij deze ook zijn eigen videokanaal via youtube. De eerste uitzending, de samenvatting van de opener van het BK rally, staat online. Afspraak dus voor een terugblik op de Haspengouw 2017.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Condroz: de namiddaggalerij
BRC: Rally van Haspengouw praktisch
De eindejaarsround-up: Jens Mommens
1 jaar Autosportwereld.be

Leave a Reply