Home > #Hoofdnieuws > FE Berlijn: stemmen na de race

FE Berlijn: stemmen na de race

Na een spannende race vol actie en enkele knappe inhaalbewegingen sprokkelde autosportwereld.be voor u een paar reacties.

Stoffel Vandoorne (Mercedes EQ): “Over de race zelf ben ik tevreden. De wagen is heel erg goed, maar we moeten blijven pushen voor het kampioenschap. Alles is nog mogelijk. De komende 4 races moet ik vooral werken aan de kwalificaties. Deze moeten beter.”

António Félix da Costa (DS Techeetah): “Ik wil het volledige team bedanken voor hun harde werk van de afgelopen weken en maanden. Niet alleen het team dat hier aanwezig is, maar ook iedereen die er niet bij kan zijn en nu in Parijs het onderste uit de kan probeert te halen. Zij zijn de drijvende kracht achter mijn overwinning.”

Lucas di Grassi (Audi): “Het was een moeilijke race voor mij. Op het einde had ik nog maar weinig stroom over, maar ik moest wel blijven vechten voor mijn derde plaats op het podium.”

Daniel Abt (NIO333): “Al bij al ben ik tevreden over de race. Ik voelde me sterk en maakte een goede vooruitgang. De komende dagen moeten we blijven werken aan de strategie van het team, want daar laten we nog steken vallen.”

You may also like
In een notendop: HR-nieuws uit de autosport
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten