Home > Circuit > Transam Euro: met Stevens-Miller Racing als partner

Transam Euro: met Stevens-Miller Racing als partner

We kondigden het al aan begin juli: de bedrijven Transam Euro en Trans Am USA sloten een partnership opdat rijders die zouden inzetten op het product Transam evengoed zouden kunnen deelnemen aan competities aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. Het was een overeenkomst die werd mogelijk gemaakt door de constructeur van de befaamde TA2’s, Howe Racing.

Dit slaan van bruggen tussen het Europese continent en het Amerikaanse komt nu in een stroomversnelling onder de vorm van een akkoord met een toonaangevend team uit de Trans Am competitie in de Verenigde Staten, Stevens-Miller Racing. “Er werd inderdaad beslist dat Stevens-Miller Racing het team wordt dat Europese rijders zal onthalen die wensen kennis te maken met de autosport in de VS via een van zijn toonaangevende competities: de Trans Am”, verduidelijkt Lucie Storez-Gueudry, CEO van Transam Euro. “Dit team werd niet zomaar lukraak gekozen, want zij kunnen een prestigieus palmares voorleggen in de discipline. Sedert 2013 heeft het team van Joe Stevens twee titels veroverd en eindigde het dertigmaal op het podium. En dan spreken we nog niet over de ontelbare bekers die het in de Trans Am competitie veroverde. Het geeft aan de Europese rijders die het wensen de gelegenheid om onder handen te worden genomen door een professioneel topteam, wat hen een snelle doorbraak in de discipline kan verzekeren.”

Communicatie is de sleutel

De sleutel tot het succes van Stevens-Miller Racing is een duidelijke, eerlijke en oprechte communicatie met onze rijders”, verduidelijkt teambaas Joe Stevens. “Onze mensen uit de werkplaatsen stellen aan de rijders topmateriaal ter beschikking, dat altijd het einde van de wedstrijden haalt en dat is wat er in dit type van competitie telt. Onze doelstelling is dat onze rijders hun enthousiasme voor deze formule behouden en dat doen we door hen materiaal te leveren dat op niveau is van hun talent, en dat iedere keer ze de baan op gaan.”

Concreet betekent dit dat de Europese rijders die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van de Trans Am competitie op Amerikaanse bodem, en die er meer willen over weten, contact kunnen opnemen met Lucie Storez-Gueudry (lucie@transameuro.com). “Voordat we de deelname van eender welke rijder bevestigen, willen we dat hij ons zijn wedstrijdervaring meedeelt”, vervolgt de CEO van Transam Euro. “Je moet immers weten dat Trans Am USA het traject van iedere deelnemer analyseert vooraleer hij de definitieve “GO” krijgt om aan de competitie dele te nemen. Het is een kwestie van vertrouwen tussen de diverse partijen.”

Het officialiseren van dit partnership tussen Transam Euro en het team Stevens-Miller Racing toont nog maar eens aan dat er sterke banden bestaan tussen de discipline op Europese bodem en de overzijde van de Atlantische Oceaan.  De geïnteresseerden doen er hun voordeel mee…

(persbericht)

You may also like
Spaanse zege voor Transam Euro en volgend jaar present bij ons
De Transam Euro Camaro onderscheidt zich in 4de rendez-vous van CER-GT in Jarama