Home > #Hoofdnieuws > DTM Lausitzring: verrassende winst voor Auer

DTM Lausitzring: verrassende winst voor Auer

Wie dacht dat de tweede race op de Lausitzring weer gewonnen zou worden door Frijns, Müller of Rast had het mis. Dit keer kwam er een verrassende winnaar uit de bus, namelijk Lucas Auer.

Foto ©: DTM

Robin Frijns pakte voor de vierde keer op zes races de pole dit seizoen. Toch zat een overwinning er nog altijd niet in. Timo Glock en Lucas Auer kozen voor een vroege pitstop met hun BMW. Dat loonde, want ze konden de leiding nemen. Frijns, Rast en Müller stelden de pitstop zo lang mogelijk uit maar kwamen op het einde net te kort. Het was uiteindelijk Lucas Auer die naar de overwinning reed (BMW Team RMR), voor Timo Glock (BMW Team RMG). Robin Frijns (Audi Sport Team ABT) werd uiteindelijk nog derde.

Jamie Green (Audi Sport Team Rosberg) werd na een knappe race vierde, voor kampioenschapsleider Nico Müller. Het Belgische Team RBM eindigde tiende (Van der Linde) en twaalfde (Eng). Plaatsen 13, 14 en 15 werden ingenomen door WRT Audi.

De volgende manche vindt over twee weken plaats op het circuit van Assen.

You may also like
In een notendop: GT en DTM
ADAC GT: Winst voor Wishofer en Boccolaci, pech voor de Belgen
DTM Nürburgring: Müller slaat terug
In een notendop: DTM en ADAC GT