Home > Circuit > Ring 24: Olivier Muytjens zeer tevreden met tweede plaats SP3

Ring 24: Olivier Muytjens zeer tevreden met tweede plaats SP3

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Olivier Muytjens blikt terug op zijn race gedurende de 24 Uren van de Nurburgring. Het leverde hem een tweede plaats op binnen zijn klasse SP3.

Tijdens de kwalificatie realiseerden we de vierde tijd in de klasse SP3, een goede prestatie in een categorie waar men met 13 wagens aan de start staat. De race verliep zonder veel incidenten. Een klein tikje onderweg en een slangetje aan de remmen dat het begaf waren onze enige problemen. Om de GT86 fabriekswagens, ingeschreven door TMG, te gaan zoeken hadden we in het begin van de race veel sneller moeten zijn, want daarna waren we in staat terug te komen op hen en haalden we gelijke rondetijden. Brody, Jacques Derenne en ikzelf zijn zeer tevreden over onze prestatie in wat voor ons dé wedstrijd van het jaar is“, vertelde Olivier Muytjens, die binnen twee weken zijn campagne in het Duitse VLN kampioenschap voort zet.

(foto’s: Olivier Muytjens)
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_gallery fullwidth=”on” auto=”on” auto_speed=”3500″ _builder_version=”3.19.9″ gallery_ids=”44416,44415,44414,44413″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Total Spa 24: Belgische Audi-rijders op kop in Pre-Qualifying
Xavier Maassen met schitterende zege in 24 uur Nürburgring!
Porsche in het verlies, Mercedes schuift naar voor
Enkele cijfers uit de Eifel