Home > #Hoofdnieuws > In een notendop: F.Renault Eurocup en F3 Regional

In een notendop: F.Renault Eurocup en F3 Regional

Formule Renault Eurocup – De Italianen Lorenzo Colombo (MP Motorsport) en Leonardo Lorandi (JD Motorsport) waren aan het feest in de eerste vrije trainingssessie voor het Formula Renault Eurocup seizoen, dat dit weekend aftrapt op Monza. Onze landgenoot Ugo De Wilde (JD Motorsport), met zijn 16 jaar de jongste deelnemer van het veld, legde 15 rondes af in pakte de vierde tijd.
Vermelden we de 7de tijd voor Antwerpenaar Amaury Cordeel (MP Motorsport) en de 12de tijd voor Brusselaar Esteban Muth (M2 Competition) . In het weekend volgen nog de kwalificaties en de races.

F3 Regional Europe – Het regionale Formule 3 kampioenschap voor Europa is ook van start gegaan. Op Paul Ricard is het 10 wagens tellende kampioenschap een randprogramma voor de manche van de European Le Mans Series. De snelste tijd in de eerste vrije sessie was voor de Mexicaan 1 Raul Guzman (DR Formula). Hij staat er voolopig voor Olli Caldwell (Prema), Enzo Fittipaldi (Prema), de kleinzoon van de dubbele F1 wereldkampioen Emerson, en de Duitse Sophia Florsch (Van Amersfoort)

(foto: W.Bouchez)

You may also like
E-Circuit: een overzicht van deze week
In een notendop: E-Circuit
Total Spa 24: het voorprogramma in een notendop
Total Spa 24: terugval voor Ugo De Wilde in Formule Renault