Home > Circuit > BRDC F3: De Pauw opnieuw goed

BRDC F3: De Pauw opnieuw goed

Na testwerk op de circuits van Donington, Silverstone en Spa-Francorchamps, blikt onze landgenoot Ulysse De Pauw opnieuw terug op een geslaagde testsessie op het circuit van Snetterton.

“Uiteindelijk heb ik me erg goed geamuseerd op dat circuit, er zijn talloze leuke bochten”, glimlacht Ulysse. “Ik ben erg gelukkig dat ik tot nu toe alleen maar prachtige circuits heb bezocht en kan niet wachten om de andere te leren kennen. Ik kon gebruikmaken van twee totaal droge testdagen, waardoor ik wat meer kon wennen aan de aerodynamische karakteristieken van mijn Tatuus”, vertrouwt hij ons toe. “Er zijn natuurlijk nog altijd enkele details die we kunnen verfijnen, maar ik ben tevreden over mijn uitstekende ritme op het asfalt. Eens te meer heb ik twee dagen beleefd waarin alles goed is verlopen, wat me vertrouwen geeft voor wat komen gaat…”

De rijder van Douglas Motorsport in het BRDC F3 heeft eens te meer uitstekend werk verricht. Hij realiseerde erg competitieve chrono’s om uiteindelijk op vier tienden van de referentietijd te eindigen.

(persbericht/foto: Philippe Mayne)

You may also like
F3 BRDC: Frederick kampioen, De Pauw derde in kampioenschap
BRDC F3: Ulysse De Pauw kijkt uit naar Belgische manche
In een notendop: BRDC F3 – FIA F2 – FIA F3
In een notendop: BRDC F3, F3 Japan en Super Formula