Home > Circuit > DTM: Vantage DTM van R-Motorsport voor het eerst op het circuit

DTM: Vantage DTM van R-Motorsport voor het eerst op het circuit

Goed nieuws voor R-Motorsport. De nieuwe Aston Martin Vantage DTM kon voor het eerst het circuit op. Afwachten of de wagen nu ook de start van het DTM-seizoen haalt.

Het was een raar zicht op de persvoorstelling van R-Motorsport een tijdje terug. De crew werd er voorgesteld, maar de nieuwe Aston Martin Vantage van het team ontbrak. De wagen was nog niet af en er was grote twijfel of de wagen klaar zou zijn voor de start van het DTM-seizoen. Vandaag kwam er wel een hoopgevend beeld vanop de testdagen in Jerez.

Goede indruk

De bolide van het Zwitserse team kon voor het eerst enkele rondjes afmalen. Paul Di Resta stuurde de Vantage DTM zes keer rond het Spaanse circuit. “De wagen voelde goed aan. Het team heeft fantastisch werk geleverd om in zo een korte tijd een goed bestuurbare wagen af te leveren. Vanaf het eerste moment draaide het lekker, ik kijk al uit naar de volgende testdagen.”

Di Resta zal samen met Jake Dennis, Dani Juncadella en Ferdinand Habsburg het eerste DTM-seizoen van R-Motorsport afwerken. De eerste wedstrijd zal in Hockenheim plaatsvinden, van 3 tot en met 5 mei.

You may also like
In een notendop: GT en DTM
DTM Nürburgring: Müller slaat terug
In een notendop: DTM en ADAC GT
In een notendop: ADAC GT en DTM