Home > #Hoofdnieuws > Formula E: Stoffel Vandoorne bij HWA

Formula E: Stoffel Vandoorne bij HWA

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2018/10/hwa.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

De kogel is door de kerk. HWA AG maakte – eindelijk – bekend dat Stoffel Vandoorne bij hen zijn debuut zal maken in het Formula E kampioenschap. Hij wordt er teamgenoot van Gary Paffet, de kersverse DTM-kampioen, uiteraard voor HWA en Mercedes.

Ik ben vereerd dat HWA met mij in zee gaat voor het Formula E programma”, vertelde Stoffel die dus op het einde van dit seizoen de F1 verlaat. “HWA is een zeer succesvol team in de motorsport. Alle mensen die ik tot dusver ontmoet heb, hebben echt een passie voor autosport. Ik kan ook samenwerken met kersvers DTM-kampioen Gary Paffett. Ik denk dat we veel aan elkaar gaan hebben tijdens het seizoen. We zullen dan ook beter en beter worden gedurende het jaar. Ik denk echter niet dat het een makkelijke opdracht wordt. Ik wil snel vooraan meedraaien in de competitie en een goede indruk achterlaten.

Stoffel gaat deze week al testen van 16 tot en met 19 oktober met de nieuwe GEN-2-wagen in Valencia. Of Vandoorne nog een tweede programma zal afwerken, is nog niet geweten.

 

foto: W. Bouchez

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten
Formula E India: alles wat u moet weten voor de race dit weekend