Home > Rallycross > WRX: Wie volgt Mettet op?

WRX: Wie volgt Mettet op?

Nu Mettet en IMG gisteren bekendmaakten dat de onderlinge samenwerking wordt stopgezet wat betreft het organiseren van een manche van het Wereldkampioenschap Rallycross op het Circuit Jules Tacheny kunnen de speculaties echt losbarsten.

Komt er nog een WK-manche in België? Of wordt de vrijgekomen plaats ingenomen door een locatie buiten Europa, denk aan China. Maar laten we als autosportliefhebber met zijn allen hopen dat het WK naar ons land blijft komen. En daar wordt steeds meer aan Spa Francorchamps gedacht. Wij van Autosportwereld.be gingen alvast daar te rade en kregen geen uitdrukkelijke bevestiging maar bovenal geen ontkenning. Wellicht komt hier erg binnenkort meer concreet nieuws over. En dan leest u het antwoord uiteraard op één van onze pagina’s.

Wordt vervolgd.

(foto J Dingenen: Duval aan het werk tijdens de WK-manche in Mettet dit jaar)

You may also like
BK Rallycross: aftellen naar de opener in Mettet
BK Rallycross: daar is de kalender voor 2023
WRX Höljes: Belgen in de kijker
WRX: Hansen-dubbel in Höljes, Belgen presteren prima