Home > #Hoofdnieuws > Belgian GT4: Algemeen podium voor Magnus en Schouten

Belgian GT4: Algemeen podium voor Magnus en Schouten

De #10 McLaren van Equipe Verschuur (Hutchison-van der Ende) heeft de laatste race van het European GT4 Championship gewonnen. Onze landgenoot Gilles Magnus en de Nederlander Bas Schouten werden derde in het algemene klassement met de #31 SRT Mercedes, goed voor een overwinning in de Belgian GT4.

De #110 RN Vision STS BMW met Nico Menzel en Beitske Visser ging als tweede over de meet. Milan Dontje en Nico Möller-Madsen finishten vijfde en pakken daarmee ook de titel in het Europese kampioenschap met hun #5 Phoenix Audi.

In de Belgian GT4 volgt nog een laatste race in Zandvoort op 6 en 7 oktober, daar is de winnaar dus nog niet bekend. Na een knappe prestatie van Gilles Magnus en Bas Schouten met een algemeen podium en de eerste plaats in de Belgian GT4, is het Stéphane Lemeret die de tweede plaats veroverde met zijn teamgenoot Akhil Rabindra in de #37 3Y BMW. Jamie Vandenbalck en Luis Floss reden met de #38 3Y BMW naar de derde plaats.

You may also like
In een notendop: VLN en Belgian GT4
Belgian GT4: Tweemaal pole voor SRT + reacties