Home > Circuit > In een notendop: VLN en Belgian GT4

In een notendop: VLN en Belgian GT4

VLN – In de ADAC Barbarossapreis op de Nordschleife was de overwinning in VLN voor de Mercedes van Patrick Assenheimer en Dominik Baumann. De Nederlander Renger van der Zande en Edoardo Mortara werden in een andere Mercedes tweede, gevolgd door de Walkenhorst BMW van Jonathan Hirschi, Jordan Tresson en Hunter Abbott. Onze landgenoot Maxime Martin (Aston Martin) werd vierde.

Belgian GT4 – In Zandvoort wonnen Bas Schouten en Nicolas Vandierendonck (Mercedes) de eerste race voor de Belgian GT4. Vandierendonck neemt daardoor een optie op het kampioenschap en kan zondag de eerste Belgische GT4-kampioen worden. Louis-Philippe Soenen (Mercedes) finishte vandaag als tweede.

Foto © GT4series.com

You may also like
Mercedes brengt hulde aan de F1-wagen
WEK Zandvoort: winst voor JR Motorsport in Final 4
GT World Zandvoort: Weerts en Vanthoor verliezen zege na straf
GT World Zandvoort: Van der Linde wint in de WRT Audi