Home > Circuit > In een notendop: Lamborghini Super Trofeo, VLN2, Belgian GT4

In een notendop: Lamborghini Super Trofeo, VLN2, Belgian GT4

  • Karol Basz en Vito Postiglione hebben de eerste race van de Lamborghini Super Trofeo op de Nürburgring gewonnen. Onze landgenoot Niels Lagrange werd tiende met de Leipert Lamborghini, samen met zijn teamgenoot Frederik Schandorff. De rode vlag legde de race stil ongeveer twee minuten voor het einde van de race, een brandende wagen is daar de oorzaak van.
  • Pieter Denys en Gregory Eyckmans haalden een mooie zege in hun klasse in VLN2 met hun BMW Clubsport. De race werd tegelijk met de actie op de Nürburgring verreden, maar dan op de Nordschleife.
  • Stephane Lemeret en Akhil Rabindra hebben de eerste race in de GT4 Belgium Cup gewonnen met de #37 3Y BMW. Gilles Magnus en Bas Schouten eindigden tweede met de #31 SRT Mercedes en de derde Belg was Jamie Vandenbalck (met teamgenoot Luiz Floss) met de #38 3Y BMW. In het algemeen klassement van het Europees kampioenschap wonnen Beitske Visser en Nico Menzel met de #110 RN BMW. Ricardo Van Der Ende en Finlay Hutchison werden tweede met de #10 McLaren van Equipe Verschuur. De #22 True Racing KTM werd derde met Reinhard Kofler en Ferdinand Stuck.