Home > Circuit > Total 24 Spa: nog enkele wijzigingen

Total 24 Spa: nog enkele wijzigingen

De deelnemerslijst van de Total 24 Hours of Spa, de langste race van de Blancpain GT Series Endurance Cup en de Intercontinental GT Challenge, is nog licht aangepast. Zo verdwijnen de beide Ferrari 488 GT3 van Kessel Racing en 961 Corse, maar is er wel de komst van een Lamborghini Huracan GT3 van Antonelli Motorsport, ingeschreven in Pro-Am voor Perez/Giraudi/Spinelli/Altoe. De beide Porsche 991 Cup van Mühlner Motorsport geven forfait, maar dat is geen verrassing gezien het gebrek aan rijders bij het Belgische team. Voorlopig staan er 63 wagens op de deelnemerslijst, een lijst die u hier vindt.

 

You may also like
Spa 24: Ferrari duikt als leider de nacht in
Spa 24: WRT Audi aan de leiding na 4 uur
Spa 24: korte regenbui gooit tussenstand overhoop
Spa 24: deze rijders nemen de start