Home > Rally > ERC > In een notendop: Rally di Roma

In een notendop: Rally di Roma

  • De Let Nikolay Gryazin (Skoda Fabia R5), ee U28 Junior, was de snelste op de openingsdag van de Rally di Roma. Hij zette de besttijden in de beide vrije sessies en eveneens in de Qualifying Stage. Daarin ging hij de Rus Aleksey Lukyanuk op Fiesta R5 voor. Vandaag om 14u wordt de startorde bepaald.
  • De toestand van Paolo Andreucci was al bij al minder erg dan werd gevreesd. De Italiaan, die deze week nog hard van de baan ging bij bandentests, bleek er uiteindelijk met de schrik van af te komen. Hij mocht het ziekenhuis al snel verlaten en zal in tegenstelling tot wat werd gedacht, wél deelnemen aan de Rally di Roma.

 

(foto Gryazin: fiaerc.com)

You may also like
ERC: ongewijzigde kalender 2020
ERC: Basso leidt in Rome. Opgave Munster.
ERC Polen: opgave Grégoire Munster in zicht van finish
ERC Polen: Munster wil doorgaan op zijn elan