Home > Circuit > Gabillon en Delsaux snelst in Nascar kwalif in Tours

Gabillon en Delsaux snelst in Nascar kwalif in Tours

Frederic Gabillon (#3 Tepac RDV Compétition Toyota Camry) was op vrijdag de snelstein de Oval World Challenge. Zijn teamgenoot Ulysse Delsaux pakte de pole in ELITE 2.

Gabillon, voorheen al meervoudig winnaar in Tours, zette een ronde van 16.562 sec. in de ELITE 1 Divisie. Hij bleef nipt voor aan Stienes Longin (#11 PK Carsport Chevrolet SS), tweede op 0.092 seconde. Hij krijgt de pole in de tweede semi-finale van de ELITE 1. Marc Goossens (#91 Braxx Racing Chevrolet Camaro) volgde als derde voor Anthony Kumpen (#24 PK Carsport Chevrolet Camaro) en regerend kampioen Alon Day (#54 CAAL Racing Toyota Camry).

Boonen maakt indruk!

In ELITE2 was de besttijd voor Ulysse Delsaux (#3 Tepac RDV Compéition Toyota Camry) met 16.754 seconde. Tom Boonen (#91 Braxx Racing Chevrolet Camaro) maakte een indrukwekkend debuut met een vierde snelste tijd en puntenleider Guillaume Dumarey (#24 PK Carsport Chevrolet Camaro) vervolledigde de top 5.

Op zaterdag worden telkens de semi-finales en een finale gereden in elke divisie.

 

(foto: https://hometracks.nascar.com)

You may also like
BRC Haspengouw: stemmen voor de start
GT2 European Series Red Bull Ring: Erhart stunt naar de winst en PK Carsport opnieuw sterk
Belcar NRF Zolder: zondag door de lens van Joachim Cieters
Dubai 24: de Belgen aan de start