Home > Circuit > Vettel doorbreekt Mercedes dominantie in derde vrije training

Vettel doorbreekt Mercedes dominantie in derde vrije training

S├ębastien Vettel heeft de dominantie van Mercedes in de Oostenrijkse F1 Grand Prix even doorbroken. De Duitse Ferrari-rijder was het snelst in de afsluitende vrije training, voor de beide Mercedes en zijn teamgenoot Ra├»kkonen. Stoffel Vandoorne moest het stellen met een 18de plaats. Zo dadelijk om 15u00 volgen de kwalificaties.

Uitslag:

1 Vettel; 2 Hamilton; 3 Bottas; 4 Raikkonen; 5 Verstappen; 6 Ricciardo; 7 Grosjean; 8 Magnussen; 9 Sainz; 10 Leclerc; 11 Hulkenberg; 12 Gasly; 13 Ocon; 14 Alonso; 15 Perez; 16 Ericsson; 17 Hartley; 18 Vandoorne; 19 Stroll; 20 Sirotkin

You may also like
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll
F1 Bahrein: wat leren de testdagen ons?