Home > Circuit > Maassen behaalt zijn tweede van het seizoen in Porsche Benelux

Maassen behaalt zijn tweede van het seizoen in Porsche Benelux

De tweede race van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux in Zandvoort zag hetzelfde podium als een dag eerder, echter in een gewijzigde volgorde. Ditmaal was de winst voor Xavier Maassen, in de kleuren van DVB RACING, voor de leider in het kampioenschap Ayhancan Guven in de Porsche 991 van Attempto Racing. Beide heren vochten heel de race op een zakdoek bij elkaar, maar Maassen ging uiteindelijk met de zege aan de haal, zijn tweede van het seizoen.

Dylan Derdaele was gisteren tweede en vandaag, zondag, derde, meteen het beste weekend van het seizoen voor de voormalige kampioen in de bolide van het Limburgse Belgium Racing. In de Klasse B, voor de gentlemen drivers, was de zege voor Roger Grouwels van RaceArt. Na dit weekend leidt Geven nog steeds de debatten, voor Maassen en Derdaele.

De Porsche GT3 Cup Challenge Benelux neemt nu een pauze tot de 24 Uur van Spa, einde juli.

You may also like
Porsche GT3 CCBNL: een avond tussen verleden en toekomst
Porsche Cup Benelux: driemaal samen met de DTM
Team RaceArt moet titeldromen een jaar opbergen
Opnieuw zeer leerrijk weekend voor Van Dalen