Home > Circuit > In een notendop: GT Open, ADAC GT, TCR Europe en Formula E

In een notendop: GT Open, ADAC GT, TCR Europe en Formula E

  • In Oostenrijk hebben Daniel Keilwitz en Marvin Kirchhöfer de zege behaald in de tweede race van de ADAC GT op de Red Bull Ring. In hun Corvette waren ze sneller dan de GRT Grasser Lamborghini en de Mann Filter Mercedes-AMG. Alessio Picariello werd elfde, net voor Dries Vanthoor, terwijl Fred Vervisch 18de werd (Audi). De Leener tikte als 29ste aan.
  • In Spa wonnen ran Rueda/Andrés Saravia (BMW) de tweede race van de GT Open. Wolfgang Reip en Tim Verbergt werden in de Belgische Aston 17de.
  • Mitch Evans (Jaguar) en André Lotterer starten later vandaag op de eerste startrij in de Zwitserse manche van de Formula E. Sam Bird en Jérôme d’Ambrosio starten achter hen.
  • Julien Briché won in een Peugeot de tweede race van de TCR Europe in Spa, na een straf voor de initiële winnaar Kris Richard (Hyundai). Maxime Potty werd knap derde, nadat hij in de eerste race tweede werd.