Home > Circuit > In een notendop: Formule 3

In een notendop: Formule 3

In de openingsrace van het weekend voor het Europese F3 kampioenschap op de Hungaroring, ging de zege naar de Australiër Daniël Ticktum. Het werd zijn eerste overwinning in de Formule 3. In de tussenstand van het kampioenschap leidt Ticktum met 45 punten, voor Aron (44,5), Zhou (43), Fenestraz (41) en Ahmed (33)

In de tweede kwalificatiesessie, gehouden deze namiddag, was de pole voor Daniel Ticktum (Dallara-VW – Motopark) voor de tweede race en voor Enaam Ahmed (Dallara-Mercedes – Hitech) voor de derde race. De tweede en derde race worden gehouden op zondag.

foto:fiaf3europe.com

You may also like
In een notendop: DTM – EK F3 – ADAC GT
F3: Esten feesten in Misano
Mick Schumacher met derde F3 zege
EK F3 Misano: Ticktum en Aron