Home > #Hoofdnieuws > Massa naar Formula E

Massa naar Formula E

De Formula E heeft de wind in de zeilen en de aanwezigheid van Felipe Massa in Rome, lijkt een vervolg te krijgen voor de Braziliaan. Massa bezocht in de Italiaanse hoofdstad onder meer het team van Mahindra, waar onder landgenoot Sam Dejonghe testrijder is. Massa, lang F1-rijder voor Ferrari, verklaarde in tussentijd aan de Franse pers dat hij voor de zege en de titel wil gaan in de Formula E. Venturi wordt het team voor de man die 269 maal in een GP startte. Hoe dan ook is de interesse van Massa, een zoveelste bewijs van de opgang van de Formula E, al is dat nog niet overal doorgedrongen…

You may also like
In een notendop: HR-nieuws uit de autosport
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten