Home > #Hoofdnieuws > Guillaume de Mévius met Martijn Wydaeghe in ORC Rally

Guillaume de Mévius met Martijn Wydaeghe in ORC Rally

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Guillaume de Mévius werkt op 26 en 27 mei aan het stuur van zijn Peugeot 208 T16 in de kleuren van het RACB National Team de ORC Rally af. Bij die gelegenheid krijgt hij Martijn Wydaeghe als corijder.

“We hebben besloten deze wedstrijd aan het programma van Guillaume toe te voegen, zodat hij voor de start van de Renties Ypres Rally wat vertrouwen kan opdoen”, aldus Geoffroy Theunis, manager van het RNT.

“Zijn laatste drie wedstrijden leverden evenveel crashes op. We hebben samen de situatie geanalyseerd. Om in een zo goed mogelijke context richting Ieper te trekken is deze provinciale wedstrijd rond Kortrijk zeer welgekomen. Guillaume krijgt meteen ook de gelegenheid een samenwerking met een andere corijder te evalueren. Of er nadien met Martijn wordt verder gewerkt wordt nadien beslist.”

(racb)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50