Home > Circuit > Mercedes start sterk in DTM

Mercedes start sterk in DTM

In Hockenheim is het seizoen van het DTM begonnen, met de eerste vrije trainingssessie. Paul Di Resta zette de eerste snelste tijd van het seizoen neer, voor zijn merk- en teamgenoten bij Mercedes, Gary Paffett en Lucas Auer.

De eerste Audi was de bolide van Mike Rockenfeller, vierde op twee tienden van een seconde, voor opnieuw twee merkgenoten, Nico Müller en regerend kampioen René Rast. De snelste BMW, die van Timo Glock, volgde als elfde op meer dan een seconde. Morgen start de dag met een tweede vrije training, terwijl net voor de middag de eerste kwalificatiesessie wordt verreden. Race 1 start om 13u15. Hetzelfde schema wordt op zondag herhaald.

You may also like
Mercedes brengt hulde aan de F1-wagen
In een notendop: GT en DTM
DTM Nürburgring: Müller slaat terug
In een notendop: DTM en ADAC GT