Day

april 16, 2018

James Barclay van Jaguar Racing: “Formula e wordt alleen nog beter”

We hebben in Rome opnieuw kunnen kennis maken met de Formule e, twee jaar na ons eerste bezoek aan de raceklasse in Parijs. In Rome zagen we heel wat evoluties, uiteraard de komst van een resem nieuwe constructeurs, de nieuwe wagen die aan de horizon verschijnt en een rijderslijst waarvan heel wat kampioenschappen enkel kunnen dromen.

Weekend om te vergeten voor Max Defourny

Dit weekend begon Max Defourny aan de verovering van de titel in de Formule Renault Eurocup. Na knokken met blote handen wist Max nog een top tienpositie te redden in deze zondagse kamp. Niet echt de verwachte resultaten...

Stemmen uit Valencia na NWES

De Belgen hebben het goed gedaan in de openingsmanche van de NASCAR Whelen Euro Series in Valencia. In Elite 1 reed Anthony Kumpen tweemaal naar het podium met zijn PK Carsport Chevrolet SS. Stienes Longin tikte twee keer als vierde aan. Maxim Pampel en Guillaume Dumarey reden in Elite 2.

Spa 400 met veel incidentjes…

Het werd een wedstrijd die rijk was aan voorvalletjes. Voeg daar het aangename lenteweer aan toe en dan was deze tweede editie van de Spa400 meer dan bezoekswaardig. De dag eindigde met een champagnedouche op het podium.

Mercedes primus op de Ring

Op de Nürburgring stond afgelopen weekend de kwalificatierace voor de 24 Uur van de Ring op de agenda. Na de zeges van Porsche en BMW in VLN, was het nu aan de Mercedes-AMG GT3 van AMG Team Black Falcon om de wedstrijd zegevierend af te ronden.