Home > Circuit > De Wilde pakt opnieuw podium in Nogaro

De Wilde pakt opnieuw podium in Nogaro

In Nogaro is de laatste race van de FFSA F4 afgewerkt. De zege in die laatste wedstrijd was voor Adam Eteki, die het met anderhalve seconde bonus haalde op Ugo De Wilde, de leider in het kampioenschap. De derde sterke man van het weekend, Theo Pourchaire, sloot het podium af.

De derde en laatste race van het weekend was vooraan meteen na de start beslecht, met Eteki die de meerdere bleef van De Wilde en Pourchaire. Achter de leiders verloor Ulysse De Pauw snel terrein en hij zakte van een vierde naar een zesde stek. Baptiste Moulin werd 15de. Midden mei geven de jonge talenten weer afspraak, dan in de straten van Pau.

You may also like
In een notendop: FFSA GT – GT World – ELMS
ELMS Le Castellet: Mühlner Motorsport blikt vooruit op het weekend
ELMS Le Castellet: 42 wagens beginnen dit weekend aan hun seizoen
In een notendop: FFSA GT4, ADAC GT, DTM Trophy, Alpine Europa Cup, 24H Series