Home > #Hoofdnieuws > De Mevius mist Corsica na zware crash

De Mevius mist Corsica na zware crash

Guillaume De Mevius komt dit weekend niet aan de start van de Tour de Corse, de vierde manche van het wereldkampioenschap rally. Onze landgenoot crashte hevig tijdens een testsessie en de Peugeot 208 T16 is te fel beschadigd.

Eerder ging ook Thierry Neuville al zwaar van de baan tijdens de voorbereidingen op deze rally en dit keer was het dus de beurt aan De Mevius en zijn copiloot Louis Louka. Beide heren liepen gelukkig geen noemenswaardige verwondingen op.

De volgende keer dat we de Peugeot in de Belgische kleuren aan de start zien verschijnen is tijdens de Rallye de Wallonie, later deze maand.

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender