Home > #Hoofdnieuws > WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2

WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2

In Mexico staan van 16 tot en met 19 maart tien WRC’s aan de start, met uiteraard de vaste namen bij Hyundai, Ford en Toyota. Bij de Koreanen rijdt Dani Sordo met de derde wagen, bij Toyota zien we vier Yaris, met uiteraard de winnaar van de Monte Carlo, Sébastien Ogier als extra kracht. Bij Ford zien we naast Ott Tänak, winnaar in Zweden en WK-leider, Pierre-Louis Loubet en onze landgenoot Jourdan Serderidis. In WRC2 zijn er zestien deelnemers, met onder meer Adrien Fourmaux (Ford) en hij gaat de strijd aan met twee voormalige WRC-genoten: Oliver Solberg en Gus Greensmith. De Brit maakt dit seizoen zijn WRC2-debuut in de Skoda Fabia RS. Ook onder meer Nikolay Gryazin, Emil Lindholm en Kajetan Kajetanowicz vertegenwoordigen het Tsjechische merk met een Skoda Fabia. Mexico is de derde proef van het WK.   

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50