Home > #Hoofdnieuws > Spa Euro Race 2018: begin van zomerse fun op het circuit

Spa Euro Race 2018: begin van zomerse fun op het circuit

Van 1 juni tot en met 3 juni vindt de onmisbare afspraak in het begin van de zomer plaats op het circuit van Spa-Francorchamps. De Spa Euro Race biedt ook dit jaar een topaffiche met binnen- en buitenlandse toppers op het programma. Toeschouwers krijgen gratis toegang tot het circuit.

Heel wat sterke competitites staan op de affiche van de meeting. De Peugeot 308 Racing Cup (met landgenoot Fred Caprasse vooraan), de Franse F4 (met vijf Belgen!), de Lotus Cup Europe (ook met heel veel Belgen), de GT Cup en LMP3 Cup, de ACNN en een Belcar Endurance Championship-race van drie uur beloven heel wat plezier voor de racefans.

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Belcar NRF Zolder: Belcar op zaterdag door de lenzen van Roel Ramaekers & Joachim Cieters