Home > #Hoofdnieuws > PK Carsport presenteert bolides voor NWES 2018

PK Carsport presenteert bolides voor NWES 2018

PK Carsport heeft gisterenavond in de ateliers van Heinz Performance te Hasselt onder aanvoering van Bert Longin de wagens gepresenteerd waarmee het dit seizoen opnieuw op zoek gaat naar de titels in de NASCAR Whelen Euro Series (NWES).

Op de wagen met het startnummer 11 zien we dit seizoen Stienes Longin (Elite 1) en Felipe Rabello (Elite 2) aantreden. Die laatste komt over van CAAL Racing. De #24 komt in handen van Anthony Kumpen (Elite 1) en Guillaume Dumarey (Elite 2).

“We hebben na vorig seizoen heel wat geanalyseerd en vergaderd en we kwamen tot de conclusie dat we niet tevreden waren met de tweede plaats in het kampioenschap”, licht trouw teamlid Bert Longin toe. “We hebben samen met Paul Kumpen een plan in elkaar gestoken om het team en de wagens te verbeteren en we zullen zien hoe dat tijdens de openingsraces in Valencia uitpakt.

We hebben in de winter keihard gewerkt en naast dit project stellen we komende vrijdag ook onze plannen voor het Belcar-kampioenschap voor. Daar ga ik samen met Anthony en Tom Boonen racen in een Porsche.” Het seizoen in de NASCAR Whelen Euro Series gaat op 14 en 15 april van start op het circuit Ricardo Tormo in Valencia.

Het volledige album kan u bekijken op RallyandRaces. Tekst: Michaël Oosterlinck.

You may also like
GT2 European Series Red Bull Ring: Erhart stunt naar de winst en PK Carsport opnieuw sterk
Belcar NRF Zolder: zondag door de lens van Joachim Cieters
American Festival Zolder: door de lens van onze fotografen
American Festival Zolder: Nascar Euroseries door de lens van Joachim Cieters