Home > #Hoofdnieuws > “Sinds 2012 hebben we samen met de teams en rijders voor zes mooie autosportseizoenen gezorgd”

“Sinds 2012 hebben we samen met de teams en rijders voor zes mooie autosportseizoenen gezorgd”

Zoals wij gisteren hier al schreven, komen er in 2018 geen competities voor de BMW M235i en Clubsport in ons land. Promotor Jan Horemans was wel bereid om tekst en uitleg te geven bij de spijtige beslissing.

Jan Horemans: “Op enkele weken van de start van het nieuwe autosportseizoen zijn het aantal inschrijvingen voor de 2018 editie van de BMW Clubsport Trophy en BMW M235i Racing Cup zeer beperkt. Gezien er geen garantie is voor volle startvelden doorheen het seizoen, dienen we dan ook na rijp beraad, te besluiten om geen kampioenschappen in 2018 te organiseren. Sinds 2012 hebben we samen met de teams en rijders voor zes mooie autosportseizoenen gezorgd met faire strijd. De BMW Racing Cups hebben doorheen deze jaren een breed platform aangeboden voor de autosportliefhebber pur sang, gentleman driver maar ook jonge opkomende talent die zich in de kijker wisten te rijden en onze kampioenschappen als springplank konden gebruiken naar een verdere carrière in de autosport. We willen alle teams, rijders, fans en media bedanken voor de steun en het enthousiasme in de voorbije edities. De bestaande BMW Clubsport en BMW M235i Racing Cup wagens zullen zeker verder hun competitiviteit en betrouwbaarheid kunnen tonen in diverse klassen van bestaande organisaties. We blijven hiervoor dan ook nog steeds beschikbaar voor technische ondersteuning.”

Wie vragen heeft over zijn wagen, kan nog steeds terecht bij Jan Horemans en zijn team.

You may also like
In een notendop: GT
IGTC Bathurst: 28 wagens voor start van seizoen
Alessandro Zanardi: “er zijn verschillende aspecten die we kunnen gebruiken als uitgangspunt voor een beter leven”
DTM Zolder: met Robert Kubica?