Day

maart 23, 2018

SBM Racing onthult hun Mercedes-AMG GT4 in Belcar

SBM Racing is een gloednieuw team dat dit seizoen van de Belcar debuteert. Dat doet het met een Mercedes-AMG GT4. Aan het stuur nemen gedurende het hele kampioenschap vier piloten plaats, voor de 24 Uur van Zolder vervoegt officieel Mercedes-rijder Kenneth Heyer zich bij het team.

Colsoul aan de slag in Abu Dhabi

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”] De FIA Cross Country Rally Cup passeert wat onder de radar maar ook in die discipline is...
Read More

Mooie Belgische delegatie in VLN opener

De weergoden zijn de VLN gunstig gezind, want tussen twee sneeuwzones door, mogen we ons morgen voor de eerste wedstrijd van het seizoen zelfs aan een schuchtere lentezon verwachten. Dat is uiteraard goed nieuws voor de deelnemers, waaronder ook een hel rits Belgen.

Ugo De Wilde gaat vol voor winst in het Franse Formule 4

Na een eerste seizoen om te leren en ervaring op te doen, hij was immers nog maar 14 jaar, begint Ugo De Wilde volgende week in Nogaro deel aan zijn tweede seizoen bij de eenzitters met grote ambities. Na zijn recente successen in Azië, hoopt de Brusselaar te kunnen knokken voor de Franse kampioenstitel in 2018.

Lukyanuk eerste leider op de Azoren

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”] Aleksey Lukyanuk was met de Ford Fiesta R5 dadelijk bij de les op de Azoren. Met een...
Read More